Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ…
Τα άτομα που αρέσκονται να τρώνε περισσότερα λαχανικά τείνουν να καταναλώνουν χαμηλότερες ποσότητες λιπαρών. Αν θέλετε, λοιπόν, να μειώσετε την πρόσληψη λίπους, χρησιμοποιήστε λαχανικά σε όλα σας τα φαγητά και όχι μόνο στις σαλάτες. Δηλαδή , προσθέστε πιπεριά, ντομάτα και κρεμμύδι στα σουβλάκια σας. καρότα, αρακά, μανιτάρια, σέλινο ή αγκινάρες στο κρέας, πιπεριά και μανιτάρια στη σάλτσα ντομάτας για τα ζυμαρικά, μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κρεμμύδι στα σάντουιτς.
This Post Has 0 Comments