skip to Main Content

Το σκόρδο είναι πλούσιο σε διάφορα αιθέρια έλαια που περιορίζουν την ανάπτυξη
πολλών παθογόνων μικροβίων και μυκήτων. Πα να επωφεληθείτε όμω5 από τη
μυκητοκτόνα δράση του, π.χ. εάν υποφέρετε από κολπική μόλυνση. πρέπει να το
καταναλώσετε σε αρκετά μεγάλες ποσότητες. π.χ. μέσα σε σαλάτες σε τζατζίκι ή
ελαφρώς μαγειρεμένες σάλτσες. Η δυσάρεστη μυρωδιά που θα αφήσει στην αναπνοή σας
μπορεί να μειωθεί εάν μετά το φαγητό πιείτε λίγο γάλα – το μάσημα μαϊντανού,
που συνήθως προτείνεται, δεν είναι εξίσου αποτελεσματικό

 

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top