skip to Main Content

 

 

Ο καλής ποιότητας καπνιστός σολομός είναι ελαφρώς αλατισμένο5, έχει απαλό ροζ χρώμα κι όχι πορτοκαλί, βελούδινη λιπαρότητα, διακριτικό άρωμα καπνού και βουτύρου, λεπτή, ευχάριστη γεύση και αφήνει μια γλυκιά επίγευση στο στόμα. Αντίθετα, ο κακής ποιότητας αναδίνει μυρωδιά μουρουνέλαιου ή ρέγκας και είναι υπερβολικά αλμυρός. Νορβηγία, Σκοτία, Ιρλανδία και Πολωνία θεωρούνται από τους γευσιγνώστες οι καλύτερες χώρες προέλευσης.

Συμβουλή:

Ο συσκευασμένος σολομός μένει στο φάκελο όσο αναγράφει η ημερομηνία λήξης. Αν τον ανοίξετε, πρέπει να τον ξαναβάλετε στο ψυγείο καλά κλεισμένο και να τον διατηρήσετε μόνο για 1 -2 μέρες, εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στη συσκευασία του

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top