Πολλοί επαγγελματίες σε εστιατόρια και χώρους μαζικής εστίασης καταναλώνουν ΟΛΟΚΛΗΡΟ…
Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε σουλφοραφάνη, καρμπινόλες άλατα γλυκοζι νόλης και άλλα φυτοθρεπτικά συστατικά που φαίνεται ότι ελαττώνουν τον κίνδυνο για την ανάπτυξη διαφόρων μορφών καρκίνου. Μάλιστα, πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι η σουλφοραφάνη εξισορροπεί την έλλειψη ενός γονιδίου, του ΡΤΕΝ, που υπό φυσιολογικές συνθήκες σταματά την ανάπτυξη του καρκίνου στον προστάτη
This Post Has 0 Comments