ΑΣΠΡΟ ΤΣΑΪ: ΑΠΟΛΑΥΣΗ «ΕΝ ΛΕΥΚΩ»!

ΥΓΕΙΑ — By mixalis on September 14, 2012 at 08:20

Όλα τα είδη τσαγιού, πράσινο, λευκό, μαύρο κ.λπ. προέρχονται από ίο ίδιο φυτό. Οι
διαφορές στο χρώμα προκύπτουν από την επεξεργασία που επιδέχονται. Το άσπρο
(λευκό) τσάι είναι το λιγότερο επεξεργασμένο και παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες
από την πρώτη σοδειά του τσαγιού, τα πρώτα φύλλα και τα μπουμπούκια του.
Συγκριτικά με τα άλλα είδη τσαγιού, το άσπρο τσάι έχει πιο απαλό άρωμα και πιο
ελαφριά γεύση, μικρότερη περιεκτικότητα σε τεΐνη και μεγαλύτερες ποσότητες
αντιοξειδωτικών, ιδίως πολυφαινολών, οι οποίες έχουν θετική επίδραση στην υγεία
αλλά και στη μείωση του σωματικού βάρους. Πιο συγκεκριμένα. έρευνες έχουν
δείξει ότι η συστηματική κατανάλωση άσπρου τσαγιού αυξάνει την αντιοξειδωτική
προστασία, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζει την πέψη, βοηθάει το
κυκλοφορικό σύστημα, συμβάλλει στην καλύτερη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα,
επιβραδύνει τη γήρανση της επιδερμίδας, προστατεύει το σμάλτο των δοντιών και
τα οστά. Συγχρόνως, διευκολύνει το αδυνάτισμα, επιταχύνοντας φυσικά το ρυθμό
του μεταβολισμού και την ικανότητα του σώματος να καίει πιο αποτελεσματικά τα
λίπη.

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment


Nice Theme
Nice Theme
WordPress Themes