skip to Main Content

 

 

 

Το welovebooks.gr, ένα ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο και όχι μόνο, πέρα από τα καθιερωμένα και τυπικά πρότυπα. Ο θαυμάσιος “πρόλογος” της ιδιοκτήτριάς του Παπαϊωάννου Αριάδνη, δίνει το στίγμα και την πυξίδα  στο ναυτιλλόμενο εραστή της μελέτης στην απέραντη θάλασσα του Διαδικτύου και της Γνώσης.

“Η μεγάλη αγάπη μου για το βιβλίο με ώθησε, διανύοντας την διαδρομή μου μέσα από βιβλιοθήκες και βιβλιοπωλεία τα τελευταία χρόνια, ως εργαζόμενη, στην απόφαση να δημιουργήσω αυτόν τον ιστότοπο. Το welovebooks.gr δεν είναι ένα απλό βιβλιοπωλείο στο διαδίκτυο. Είναι πολλά περισσότερα, ελπίζω να δώσει έμπνευση και να μεταδώσει την αγάπη που νιώθω για το βιβλίο και στους ανθρώπους που θα περιηγηθούν σε αυτό.
Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να φέρει πιο κοντά τον άνθρωπο στον κόσμο του βιβλίου, είτε μέσα από συνεντεύξεις, παρουσιάσεις και βίντεο ανθρώπων που αγαπούν και έχουν το βιβλίο καθημερινά στην ζωή τους, είτε μέσα από αφιερώματα, κριτικές και απόψεις επώνυμων ή μη ανθρώπων. Η ιστοσελίδα θα μπορεί να προσφέρει και ηλεκτρονική αγορά βιβλίων είτε μέσω πιστωτικής κάρτας, είτε μέσω κατάθεσης σε λογαριασμό τραπέζης και στην συνέχεια αποστολή στον πελάτη με τρόπο της επιλογής του.
Ο αντικειμενικός σκοπός του welovebooks.gr πάντως είναι να σας μυήσει στον μαγικό κόσμο των βιβλίων. Ελπίζω και εύχομαι να ανταποκριθείτε με αγάπη στο κάλεσμά του”.

Εμείς από τη δική μας θέση ευχόμαστε το welovebooks.gr να αποτελέσει πόλο έλξης και γιατί όχι την Καρδιά και την Ψυχή της βιβλιοφιλίας στη χώρα μας. Αριάδνη  στηρίζουμε την προσπάθειά σου, εκτιμούμε και συμμεριζόμαστε βαθύτατα τις προθέσεις σου.

 

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back To Top