skip to Main Content

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα άτομα που αρέσκονται να τρώνε περισσότερα λαχανικά τείνουν να καταναλώνουν χαμηλότερες ποσότητες λιπαρών. Αν θέλετε, λοιπόν, να μειώσετε την πρόσληψη λίπους, χρησιμοποιήστε λαχανικά σε όλα σας τα φαγητά και όχι μόνο στις σαλάτες. Δηλαδή , προσθέστε πιπεριά, ντομάτα και κρεμμύδι στα σουβλάκια σας. καρότα, αρακά, μανιτάρια, σέλινο ή αγκινάρες στο κρέας, πιπεριά και μανιτάρια στη σάλτσα ντομάτας για τα ζυμαρικά, μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και κρεμμύδι στα σάντουιτς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top