skip to Main Content

Το σκόρδο είναι πλούσιο σε διάφορα αιθέρια έλαια που περιορίζουν την ανάπτυξη
πολλών παθογόνων μικροβίων και μυκήτων. Πα να επωφεληθείτε όμω5 από τη
μυκητοκτόνα δράση του, π.χ. εάν υποφέρετε από κολπική μόλυνση. πρέπει να το
καταναλώσετε σε αρκετά μεγάλες ποσότητες. π.χ. μέσα σε σαλάτες σε τζατζίκι ή
ελαφρώς μαγειρεμένες σάλτσες. Η δυσάρεστη μυρωδιά που θα αφήσει στην αναπνοή σας
μπορεί να μειωθεί εάν μετά το φαγητό πιείτε λίγο γάλα – το μάσημα μαϊντανού,
που συνήθως προτείνεται, δεν είναι εξίσου αποτελεσματικό

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top