skip to Main Content

Το μπρόκολο είναι πλούσιο σε σουλφοραφάνη, καρμπινόλες  άλατα γλυκοζι νόλης και άλλα φυτοθρεπτικά συ­στατικά που φαίνεται ότι ελαττώ­νουν τον κίνδυνο για την ανάπτυ­ξη διαφόρων μορφών καρκίνου. Μάλιστα, πρόσφατη έρευνα έδει­ξε ότι η σουλφοραφάνη εξισορ­ροπεί την έλλειψη ενός γονιδίου, του ΡΤΕΝ, που υπό φυσιολογικές συνθήκες σταματά την ανάπτυξη του καρκίνου στον προστάτη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top