skip to Main Content

Το τυρί αποτελεί μια μοναδική γευστική απόλαυση, και εμείς έλληνες το τιμούμε δεόντως.
Μάλιστα, οι τελευταίες στατιστικές εκτιμούν ότι τρώμε περίπου 23 κιλά τυριού ανά άτομο
ετησίως! Στην ελληνική αγορά διακινούνται περισσότερα από 600 διαφορετικά είδη
τυριών, στα οποία η συγκέντρωση ασβεστίου και η περιεκτικότητα σε θερμίδες και
λιπαρά διαφέρουν σημαντικά. Γραβιέρα, κεφαλογραβιέρα, κεφαλοτύρι, λαδοτύρι και
κασέρι θεωρούνται τα πιο πλούσια σε ασβέστιο ντόπια τυριά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back To Top